Impresum

Große Diesdorfer Str. 56/57
D-39110 Magdeburg


Telefon: +49 (0) 391 7361-6
Faks: +49 (0) 391 7361-777
Elektronski naslov: info@lgsa.de
Splet: www.lgsa.de

Sodni register: Stendal
Registrska številka: HRB No 104 364
Davčna številka: DE 139308166

Generalni direktor: Dr. Willy Boß
(Odgovorni v skladu s § 6 (1) TDG)

Predsednik: dr Hermann Onko Aeikens (Minister za Kmetijstvo in Okolje Dežele Saška-Anhalt)

Tehnična podpora: Norbert Zimmermann; mail: info@lgsa.de

 


Izključitev odgovornosti

1. Vsebina in učinek uporabe podatkov
Podatki, objavljeni na spletni strani so bili zbrane s strani Kmetijske Družbe Saška-Anhalt mbH (Landgesellschaft Sachsen-Anhalt mbH – v nadeljevanju LGSA ). Informacije objavljene na strani niso zavezujoče. Natančnost, ažuriranost in popolnost informacij niso zagotovljene. Podatki in novice o prostorskem načrtovanju, arhitekturi, inženiringu in nepremičninskih zadevah, vključno z informacijami o nepremičninskem trgu, so na voljo izključno v informativne namene. Pred nadaljno uporabo informacije predhodno preverite pri drugih virih. Natančne podatke o specifičnih tematikah pošljemo na posebno zahtevo.


2. Sprememba vsebine
LGSA si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, skrajša ali razširi del spletne strani ali celotno vsebino. V vsakem primeru veljajo trenutni pogoji uporabe in objavljene vsebine.


3. Povezave do tretjih oseb
Spletna stran LGSA vsebuje povezave do strani, ki jih upravljajo tretje osebe. LGSA le omogoča dostop do povezav in ne jamči in ne odgovarja za njihovo vsebino.


4. Avtorske pravice in pravice do blagovne znamke
Pri uporabi spletnih strani LGSA morate upoštevati avtorske pravice, pravice do imena, pravice blagovne znamke in ostale pravice tretjih oseb. LGSA ne dodeljuje licenc in morebitnih drugih pravic s pomočjo te spletne strani. Zlorabe objavljenih ponudb niso dovoljene. Vsekakršna uporaba grafik, slik, fotografij ali besedila v drugih elektronskih ali tiskanih publikacijah tako za komercialne kot tudi privatne namene - v celoti ali delno – je strogo prepovedana.


5. Odgovornost
LGSA odgovarja za škodo zaradi nepopolnih ali netočnih informacij le v primeru dokazanega naklepa ali hude malomarnosti.


6. Zasebnost in varnost podatkov
Če na teh straneh vnašate osebne podatke, torej ime ali elektronski naslov, se zavedajte, da so podatki preneseni v nešifrirani obliki. Zaradi tehnične strukture interneta za zaupnost podatkov ni nobenega jamstva. Z uporabo strani soglašate s shranjevanjem podatkov v skladu z BDSG.
Tudi pri pošiljanju elektronske pošte z zasebno vsebino morate za zaupnost podatkov poskrbeti sami.


7. Pristojnost sodišča
Uporaba strani in informacij o LGSA velja pod nemško zakonodajo.

02.04.2023
© Vital Landscapes, Große Diesdorfer Str. 56/57, D-39110 Magdeburg